Welkom op de website van Administratieservice Wout Groenewold

Bent u op zoek naar een boekhoudkantoor in de regio Groningen, Drenthe of Friesland of een administratieservice nabij Assen, Drachten en Groningen? Dan nodig ik u uit om deze website van Administratieservice Wout Groenewold in Veenhuizen nader te bekijken. Hebt u een vraag of wilt u nadere info die op de website niet voorhanden is? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.


Administratieservice voor Particulieren, Starters, MKB-bedrijven en Non-profits


Bij Administratieservice Wout Groenewold kunt u behalve voor uw boekhouding ook voor uw administratieve en fiscale vraagstukken en aangiften terecht: een one-stop service die voordelig voor u uitpakt. Maar ook als u enkel een deel van uw administratie of boekhouding wilt uitbesteden, help ik u graag verder. Als particulier, zzp'er, starter, mkb'er of non-profit organisatie beslist u zelf welke services u door mij wilt laten uitvoeren. Enkele voordelen:

Bel gewoon even naar

06-13019260

e-mail

KOSTENBESPAREND - In veel administraties vind ik aftrekposten binnen het kader van de fiscale wetgeving.

DOELMATIGE SERVICE- Kleinere vragen zijn altijd gratis. Bij een complexe vraag krijgt u altijd een doeltreffend antwoord.

GEMAK - U kunt zich meer richten op uw bedrijfsvoering en privéleven.


Waar kunt u welke diensten vinden op deze website?

Een administratie of boekhouding bestaat uit tal van diensten. Deze vindt u bij Diensten in het menu. Bij elke dienst staat een korte, praktische uitleg. Neem eens een kijkje. Weet u al voldoende om contact op te nemen?

Bel 06-13019260 voor vrijblijvende info of maak een afspraak. Mijn bezoek bij u thuis of op kantoor is gratis.