Service voor ZZP'ers


Het uitbesteden van uw boekhouding of een gedeelte hiervan kent tal van voordelen. De kosten van het uitbesteden van uw zzp-boekhouding vallen best mee. Het verdient zichzelf terug.


Waarom uitbesteden?

Een deugdelijke boekhouding is een must voor de ondernemer die groei voor zijn bedrijf wil realiseren.

Als ondernemende zzp’er zal de administratie en boekhouding u op een bepaald moment boven uw hoofd groeien. Om de verdere groei veilig te stellen is een up-to-date boekhouding een must. U ziet snel waar u kosten kunt besparen en investeringen kunt doen om op het juiste moment de goede beslissing te nemen.


Wilt u weten hoe uw onderneming draait?

Desgewenst kunt u gebruikmaken van mijn volledige boekhoudservice. Maar u kunt ook besluiten tot het uitbesteden van een gedeelte van uw boekhouding. Zoals alleen de btw-aangifte of jaarcijfers. Of mij een aantal administratieve klussen laten doen. Graag bespreek ik tijdens een persoonlijk gesprek wat ik voor u kan doen om u te ondersteunen bij de administratie en boekhouding van uw onderneming.


Het benutten van aftrekposten

Het laten liggen van toegestane fiscale voordelen is zonde. Doordat het volgen van de fiscale wetgeving mijn dagelijks werk is, ben ik continu geïnformeerd over de fiscale voordelen voor de zzp’er. U komt later niet voor verrassingen te staan: er worden enkel fiscale voordelen benut die binnen de geldende fiscale wetgeving zijn toegestaan.